Burza cenných papírů Praha

BCPP neboli PSE Prague Stock Exchange je nejvýznamnější český trh s cennými papíry. Byla založena krátce po sametové revoluci, v roce 1993. Obchodovat na pražské burze lze výhradně skrze členy burzy – burzovní brokery. Těmi bývají banky anebo investiční společnosti. Pravděpodobně i vaše banka nabízí určité fondy cenných papírů z pražské burzy. Obchodují se zde akcie, dluhopisy, ale také např. Futures.

Členové pražské burzy

Burzy CP v zahraničí

Chcete obchodovat v cizích měnách? Využijte možnosti českých brokerů a přístup na trhy v Evropě, USA, Velké Británii anebo Asii. Přehled brokerů pro obchodování na burzách naleznete v katalogu:

Kraje

Akcie CZ, online Burza a RM systém

WOOD & Company Financial Services, a.s.

www: http://www.wood.cz/
E-mail: wood@wood.cz
Telefon:222 096 222
Fax: 222 096 111
Adresa: Náměstí Rebubliky 1079/1a
Praha
11000

WOOD & Company Financial Services, a.s.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Jak obchodovat na BCPP?

Obchodovat lze výhradně prostřednictvím členů burzy – brokerů. Na základě dohody o poskytování investičních služeb si u vybraného z nich otevřete svůj obchodní účet. Příkazy je pak možné zadávat prostřednictvím internetu anebo telefonicky.

 

Více ...

Typy pokynů na pražské burze

Skrze obchodní systém můžete zadat na tržiště pokyn (příkaz) prodejní nebo nákupní několika typů. Pražská burza podporuje i tzv. inteligentní pokyny. Ty jsou vhodné např. pro snížení investičního rizika. Více ...

Upozornění

Tyto stránky nejsou oficiálním informačním webem Burzy cenných papírů Praha. Za správnost informací neneseme riziko. Stránky neslouží jako investiční doporučení.

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.